HET TUSSENLICHT 
/


 EEN NATUURLIJKE KIJK OP ZAKEN

 

 

OOG VOOR HET POTENTIEEL

Ik sta voor een duurzaam ontspannen samenleving waar het potentieel in een prettige sociale setting ten volle kan stromen. Daarom kies ik voor een professionele ecologische benadering (condities tot leven, creatie en senang voelen), in combinatie met de economische en juridische doelen. 

ALS WEGWIJZERS NIET MEER WERKEN

Steeds willen we onze dienstverlening, producten en onderlinge samenwerking hiervoor beter maken. Soms zijn er echter wisselingen in het team of is de context zodanig verandert, dat onzekerheid of onenigheid ontstaat over de oplossingsrichtingen. En werkt het oude normaal niet meer.

OLIFANTENPAADJES VOOR EEN 2e LEVEN

Er is meer ruimte dan je denkt, maar dan moet je het wel kunnen zien. Zeker als je naast de bestaande structuren, kaders en opvattingen, de grond vindt om tot nieuwe levensvatbare vormen te komen. En zo weer actueel en relevant verbonden bent met de behoeften van morgen. 


.


MANAGEMENT DEVELOPMENT

Voor als je alles al hebt geprobeerd of tot het inzicht komt dat het gewoon fijn is om een ervaren sparringpartner met een andere bril en kennis ter beschikking te hebben.

1. Bijstaan van bestuurders/MT´s
2. Begeleiden complexe transities
3. Individueel coachen professionals

Opgegroeid in een crisisomgeving, heb ik me al vroeg ontwikkeld tot een betrouwbare navigator voor schippers in onzeker of onhelder vaarwater. Inmiddels ben ik hierdoor gespecialiseerd in next step vraagstukken, waarin ik adviseer over richting en strategie, alsook actief meedoe waar nodig.

Inmiddels met veel plezier bij meer dan 40 organisaties in bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Ik ontmoet je graag.

INTERVIEW Visie Hubert Jehee april 2020