HET TUSSENLICHT 
/

 Doen waar je overheen denkt

 


DOEN WAAR JE OVERHEEN DENKT

Zou jij ook niet zoveel energie willen kwijtraken aan het steeds maar weer moeten denken over hoe nu verder, beter en sneller? Verlang jij ook naar een meer relaxte manier van doen en laten waar je gewoon ten volle in puurheid kan zijn voor datgene wat zich spontaan aandient? Dan is het tijd voor jou en ontspanning, ... voordat we het weer vergeten.

VOORBIJ DE CIRKELS VAN ONBEHAGEN

Want wie kent het niet? Situaties waar het oude gewoon niet meer voor je werkt, hoofden in overlevingsreacties extra ronddraaien, relaties en overheden de verbinding met het (jouw) levende veld verliezen en je op een kruispunt komt waar de wijzers ontbreken? Hoe verlaat je dan de cirkel om ruimte te bieden aan het ongeleefde vrije kind in jou?

TERUG NAAR DE ONTSPANNING

We gaan tegendraads te werk, vinden onze stepping stone op afstand van waar we moeten zijn, nemen rustig de tijd in een omgeving die denkt altijd in crisis te zijn en raken als vanzelf geinspireerd door de inzichten die dan boven komen. We geven onszelf permissie, nemen meer tijd en ruimte voor onszelf, de vrije geest en voor nieuwe volle levensvormen.

TEN VOLLE WEER KUNNEN ZIJN

Door opeenvolgende crisissen (familie, relaties, samenleving) moesten we steeds weer de hoofdzaak van de bijzaak scheiden om ons vege lijf te redden. Doch omdat we te lang in deze overlevingsmodus (in het rood) bleven, werden we ook cognitief en fysiek overbelast. Temeer omdat men het potentieel van de afgesplitste en nieuwe delen niet benut.